Qendra Islame Shqiptare Stuttgart

Kush ndërton një Xhami për të arritur kënaqësinë e Allahut, Allahu do t’ia ndërtojë një shtëpi në Xhennet (Hadith)

Rreth projektit të Xhamisë së re

Projekti i xhamisë së re është një rezultat i punës dhe përpjekjeve shumëvjeçare si nga kryesia aktuale ashtu edhe nga ajo e kaluara.

E themeluar në vitin 1987, Qendra Islame Shqiptare në Stuttgart ka një historik majft të pasur me punën e saj në shërbim të bashkatdhetarëve që jetojnë në Stuttgart e më gjërë.

Objekti i ri për xhami që e shihni më lart ofron të gjitha mundësitë dhe plotëson të gjitha nevojat që i ka shoqëria jonë. Xhamia e re përmban dhomat e faljes për meshkuj dhe femra, sallën e konferencave, vendin për argëtim për të rinjtë, zyre dhe dhoma të ndryshme si dhe parkingje për vetura.

Realizimi i këtij projekti varet edhe nga dihma e juaj materiale, fizike dhe morale. Prandaj ju lusim të kontriboni për realizimin e këtij projekti.

Ne po shkruajmë historinë – bëhu edhe ti pjesë e kësaj historie.

Ndihmo edhe ti

IBAN: DE63 6009 0100 0018 1750 07 | BIC: VOBADESS | Stuttgarter Volksbank eG

Ndihmo në emër të Allahut financimin e Xhamisë së re dhe bëhu pjesë e këtij projekti madhështorë. Muhamedi a.s. ka thënë: Kush ndërton një Xhami për të arritur kënaqësinë e Allahut, Allahu do t’ia ndërtojë një shtëpi në Xhennet.

ONLINE

ALTRUJA-PAGE-CRAB

Na vizito

Vizitoni objektin e ri të Xhamisë në adresën

Kölner Str. 12, 70376 Stuttgart

Na telefono

Për informata më të hollësishme na telefononi në numrin

+49 (0) 711 60 48 10

Na shkruaj

Gjithashtu mund të na kontaktoni në çdo kohë përmes emailit

info@qendraislame.com